Na ingelaste wedstrijd op Zandvoort op naar de finale races.

Pech en regen beïnvloeden de titelstrijd Zilhouette cup op racepark Meppen.
september 22, 2017
Bernard Blaak prolongeert titel in kampioenschap Zilhouette cup.
oktober 18, 2017
Show all

Na ingelaste wedstrijd op Zandvoort op naar de finale races.

Op zondag 24 september werd er voor de Zilhouette cup twee sprintraces van 12 ronde gereden op circuit Zandvoort. Waar iedereen op gehoopt had een mooie strijd tussen de koplopers bleef echter uit. Door twee lange code 60 periodes in beide races werd het meer een optocht dan een race. Toch zijn er ook positieve punten melden over deze race dag.
Het was de comeback van Erik Geerts in de Zilhouette cup. Problemen met zijn nek hielden deze sympathieke Zilhouette coureur lang langs de kant. Deze test van twee trainingen en twee wedstrijden was een goede test voor het lichamelijk ongemak. Een test die positief uitpakte en we zullen Erik zeker aan de start zien op 15 oktober bij de finale races van de ACNN op TT circuit Assen.
Een ander positief punt was het optreden van John den Hollander. Het hele seizoen wordt John achtervolgd door allerlei technische problemen. Met assistentie van de Zilhouette crew is de Zilhouette stevig onder handen genomen en dat bracht het race plezier weer terug. Tijdens de tijdtraining ging het zo goed en pushte John in de laatste ronde zo hard om de pole positie te veroveren dat hij van de baan raakte en schade opliep. Wederom met hulp van de Zilhouette crew werd de Zilhouette hersteld en realiseerde John ronde tijden in de race die vertrouwen geven voor de toekomst.
De strijd om het kampioenschap is nog niet beslecht. De strijd gaat nog tussen Bernard Blaak (262 pnt) en Michael Hermans (230 pnt). Op 15 oktober tijdens de finale races van de ACNN op TT circuit Assen zal de beslissing vallen. De toegang bij de finale races is gratis en voor een ieder is er een gratis cupmagazine beschikbaar.

Comments are closed.