Max Weering tussen de witte lijnen naar twee overwinningen.

Henk Sijtsma en Marcel Schoonhoven aan de leiding in Zilhouette cup.
april 14, 2018
De magie van SPA-FRANCORCHAMPS op 1/2/3 Juni bij de ACNN.
juni 10, 2018
Show all

Max Weering tussen de witte lijnen naar twee overwinningen.

Op een zon overgoten TT circuit van Assen is 6 Mei de tweede clubrace van het seizoen verreden. In de Zilhouette cup was het vraag of Max Weering de jonge debutant uit de kartsport ook snelle ronden kon rijden als hij zich aan de tracklimits hield. In het eerste race evenement verspeelde hij een zeer goede klassering vanwege het overtreden van tracklimits. Max had zijn les geleerd en boekte twee overwinningen, waarbij aangetekend moet worden dat hij in de eerste race geen hinder had van de erestraffen bij de verplichte pitsstop.
Dat was wel het geval voor Bernard Blaak en Erik Geerts ,die in beide races respectievelijk tweede en derde werden. Het beloofd voor de toekomst spannend te worden bij de rechtstreekse confrontatie tussen deze kemphanen.
De leiders na de eerste clubrace Henk Seitsma en Marcel van Schoonhoven moesten de strijd staken door een lekkende koppakking en verspeelde veel punten.

Het volgende evenement van de ACNN is 2 en 3 Juni op het circuit Spa-Franchorchamp waar de Ooperon, Zilhouette en DTC cup met gastklasse PCR aan de start zullen verschijnen.

Comments are closed.