Een nieuw pand, een nieuwe uitstraling, innovatie, Zilhouette is klaar voor 2019.

Dubbel podium voor Carlo Broere en Jan Berry Drenth bij de finale races ACNN op TT circuit Assen.
oktober 19, 2018
Show all

Een nieuw pand, een nieuwe uitstraling, innovatie, Zilhouette is klaar voor 2019.

Afgelopen vrijdag 9 november is op feestelijke wijze het nieuwe pand van Zilhouette geopend. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de genodigde kennis maken met het nieuwe onderkomen van Zilhouette.
Middels een presentatie werden de plannen en de nieuwe aanpak voor 2019 uiteen gezet. Professionaliteit en goede samenwerking met de coureurs staat centraal in de nieuwe aanpak. Uit een evaluatie van de laatste twee jaar is dat er op communicatie gebeid veel te verbeteren is. In het nieuwe pand komt een drivers home waar voor de liefhebbers maandelijks een meeting is om van gedachte te wisselen over het reilen en zeilen van de Zilhouette community.
Bij de nieuwe uitstraling van de Zilhouette community hoort een nieuw logo en een nieuwe branding van het product. Een eerste aanzet werd gegeven om de rijders een box aan te bieden met merchandising artikelen met de uitstraling van Zilhouette 2019.
Naast de uitstraling van Zilhouette en entourage wordt er ook gewerkt om de auto te innoveren. Zo wordt er in 2019 een nieuwe body geleverd die de uitstraling zeker ten goede komt. Er wordt een upgrade Zilhouette gebouwd met een zwaardere motor, die in 2019 getest zal worden tijdens trackdays en een aantal races bij de Dutch Supercar Challenge. Naast de innovatie is het kosten aspect een belangrijk onderdeel in de nieuwe aanpak middels het rijders overleg zal al dan niet besloten worden om bepaalde geteste innovaties uit te voeren op de auto’s.
Als afsluiting van de avond werden de top drie van de Zilhouette cup van het seizoen 2018 in het zonnetje gezet.
Mocht deze nieuwe aanpak van Zilhouette U interesse hebben gewekt en wilt u meer informatie dan bent U van harte welkom op de Gideonweg 3A in Groningen.

Comments are closed.