Wint de jeugd het kampioenschap van de routinier?

Dubbel podium voor Carlijn Bergsma/Niels Kool bij Racepark Meppen.
september 20, 2018
Dubbel podium voor Carlo Broere en Jan Berry Drenth bij de finale races ACNN op TT circuit Assen.
oktober 19, 2018
Show all

Wint de jeugd het kampioenschap van de routinier?

Komende zondag 14 oktober worden de finale races gereden van de Zilhouette cup bij de ACNN op TT circuit Assen. De spanning zal te snijden zijn, want tussen de nummer 1 en nummer 2 is het verschil 6 punten. Met nog 43 punten te verdelen is er van alles mogelijk.

Het zal blijken of de jeugd het kan winnen van de routinier. Het is het jonge talent Max Weering (216 pnt) die een voorsprong verdedigd op de regerend kampioen en routinier Bernard Blaak (210 pnt). Beide coureurs hebben een erestraf van 35 seconden. Dit betekent voor beiden geen voordeel dus in een rechtstreeks gevecht kunnen beide kemphanen het uit vechten.

Verder is de strijd om de derde en vierde plaats interessant het is Micheal Hermans (168 pnt) die een voorsprong van 7 punten verdedigd tegen Jan Berry Drenth (161pnt). Jan Berry Drenth heeft het voordeel dat hij een erestraf heeft van 25 seconde en Michael heeft een erestraf van 35 seconde.
Voor de alle tussenstanden en erestraffen http://acnn.nl/uitslagenzilhouette. De toegang en parkeren is gratis. Dus mis het niet!!!!

Comments are closed.