ZILHOUETTE CUP

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Join the club!

Close competition, betrouwbaarheid, lage runningkosten en vooral veel plezier is waar deze cup voor opgezet is. Gebouwd met de perfecte balans tussen runningkosten en plezier is Zilhouette dé auto om je eigen grenzen te verleggen. De met de hand geproduceerde auto, met een in eigen huis ontwikkeld chromolybdeen buizenframe inclusief geïntegreerde rolkooi, is FIA en KNAF goedgekeurd. Dit betekent dat de auto geschikt is voor elk circuit in binnen- en buitenland. De voorspelbare wegligging in combinatie met een zeer gunstige PK/Gewichtsverhouding maken het tot dé ultieme rijdersauto.

Met de karaktereigenschappen en afstelmogelijkheden van de Zilhouette, is het de perfecte doorstroom vanuit elke toerwagenklasse. En met de laatste ontwikkelingen voor seizoen 2016 zijn rondetijden van 1:56 op het circuit Assen haalbaar.

Een racedag bestaat uit twee keer twintig minuten training en twee keer een endurance-race van één uur. Tijdens de endurance-race is er een verplichte pitstop met eventueel een rijderswissel. Het voordeel van samen rijden is dat de kosten kunnen worden gedeeld. Enorm veel racen op één dag dus.

Technisch reglement 2017

Sportief reglement 2017

Informatie aanvragen

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Informatie aanvragen