RIJDERS

Bernard Blaak

“Het is een echte uitlaatklep voor mij, dat racen.” Bernard Blaak, ondernemer in schroot en metaal, met bedrijven in Emmen, Hoogeveen en het Duitse Meppen, vindt er zijn ontspanning in. In de Zilhouette Cup tracht hij zo goed mogelijk mee te draaien, maar heel houden is het meest belangrijk. “Racen is voor mij puur hobby. Na een 3e en een 2e plaats in het kampioenschap was het in 2016 raak, ondanks een paar kleine technische uitvalbeurten werd Blaak overtuigend kampioen.”

Lees verder

Michael Hermans

Michael Hermans, 46 jaar oud, 24 jaar getrouwd met Jojanneke en vader van 2 zoons Noah van 16 en Milan 14 jaar, geboren Limburger maar vanaf mijn 20ste levensjaar wonend in het mooie Deventer. In het dagelijks leven eigenaar van een groot internationaal standbouwbedrijf wat wereldwijd opereert, genaamd The Inside bv. Totaal hebben we 55 vaste medewerkers in dienst en in toptijden wordt het team opgeschaald naar 100 mensen. We werken voor voornamelijk Nederlandse opdrachtgevers op grote internationale beurzen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk producties van concept tot de uiteindelijke oplevering. Na een jaar van afwezigheid in de Zilhouette Cup wegens tijdgebrek ben ik er in 2017 weer bij!

Lees verder

Henk Sijtsma

Samen met mijn compagnon Willie de Groot ben ik franchisenemer van vier McDonald’s vestigingen in de stad Groningen.Ik houd me voornamelijk bezig met de dagelijkse operationele gang van zaken en probeer samen met onze managementteams en ruim 400 medewerkers aan de verwachtingen van onze gasten te voldoen.Opgegroeid als zoon van een automonteur was ik altijd te vinden in de garage en heb ik de passie voor auto’s met de paplepel ingegoten gekregen.

Lees verder

John den Hollander

Na bijna te zijn gestopt in 2016, blessures en tijdgebrek is ook John den Hollander er weer bij. Tijdens de ‘5 uur van Assen’ vormde John den Hollander een team met Sipke Bijzitter uit Haulerwijk. Na een spannende race finishte de equipe anderhalve minuut voor het team van Eric Geerts (Deventer) en Wout Rutgers (Voorst). Een droom die uitkwam voor deze sympathieke coureur. Alle reden om nader kennis te maken met de Zilhouette coureur John den Hollander.

Lees verder

Carlo Broeren

Sinds Carlo Broeren in een Zilhouette bij de ACNN racet en hij gezien heeft dat bij de gastklasses vaak BARTJES als prijs worden uitgereikt, wil hij ook zo’n beeldje winnen. Een leuke reden om kennis te maken met deze sympathieke coureur.

Lees verder

Jan Viersen

Jan Viersen, een nuchtere sympathieke noordeling met een mentaliteit van “niet lullen maar poetsen”, na vele jaren in de Zilhouette Cup en in 2016 nog kampioenskandidaat, gaat Jan in 2017 minder rijden. Hij blijft wel betrokken en zal in 2017 meerdere wedstrijden samen met John den hollander gaan rijden.. Kortom genoeg redenen om nader kennis te maken.

Lees verder

Raymon Hannink

Ik ben Raymon Hannink, getrouwd en heb 3 kinderen en ben woonachtig in Olst. Ik ben eigenaar van een schadebedrijf in Deventer, ABS Hannink Deventer. Naast het racen ga ik graag met de kinderen het bos in om te mountainbiken.

Lees verder

Jack & Jan Berry

Ik ben Jack Hoekstra en in het dagelijks leven ben ik eigenaar van een bouwonderneming in Noordhorn. Ik ben getrouwd met Anja en samen hebben we drie kinderen in de leeftijd 5, 8 en 11 jaar. Jan Berry Drenth (48 jr) is getrouwd met Eefje en samen hebben zij 2 kinderen een jongen van 15 en een meid van 18. In het dagelijkse leven is Jan Berry druk met 3 verschillende bedrijven een in de logistiek (green Logistics),de selfstorage (drive in box) en in het vastgoed (drenth Holding).

Lees verder

Jan & Joyce Vos

Dat het noorden des lands toch niet zo ver weg is als sommigen denken, dat bewijzen Jan en Joyce Vos uit het Noord-Brabantse Dussen, die in 2015 voor het eerst aan de start verschenen in de Ooperon Cup bij de ACNN. Het betekende meteen het debuut van vader en dochter in de autosport. “Als fans van BMW en achterwielaandrijving hadden we de keuze snel gemaakt”.

Lees verder

Oosten & Bijzitter

Het Racing Team Oosten en Bijzitter bestaand uit Hielke Oosten (Beetsterzwaag), Hinke Oosten – Bijzitter (Beetsterzwaag) en Sipke Bijzitter (Haulerwijk). Dit trio is voort gekomen uit een gezamenlijke passie voor auto's. .

Lees verder

Erik Geerts

De eerste plaats in Spa-Franchorchamps maakt het seizoen voor Erik Geerts. Hij had er al een paar keer getraind en de magie van het Belgische circuit Spa-Franchorchamps geproefd. Hij had één grote wens races rijden met de Zilhouette cup op dat circuit. Die wens ging 9/10/11 juni in vervulling toen de ACNN afreisde naar dit legendarische circuit en met wat voor resultaat. Een jongens droom die uitkwam. Erik won één race en realiseerde de snelste ronde van de Zilhouettes 2.51.1. Alle reden om nader kennis te maken met deze sympathieke coureur.

Lees verder

Informatie aanvragen

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Informatie aanvragen